Skip to content


Instal·lant de nou

Lo primer de tot, molts d’anys!!!!

Dimarts vaig a tornar a Gnome. Ja sabia jo que no dudaría massa amb kde.

El gtkpod no em funcionava (la darrera versió està donant molts de problemes a molta gent), així que vaig decidir carregar un video al Ipod amb l’amarok, a pesar de que després no li pogués canviar el nom. Doncs l’amarok va petar: es va quedar penjat i després d’un quart d’hora vaig matar el procés. Resultat: base de dades del ipod corrupte amb la corresponent pèrdua de tots els fitxers que hi tenia a dins. No ho vaig dubtar. Vaig collir el disc del Ubuntu 8.10, dins el lector, reinici… i la resta la vos podeu imaginar.

Tot està genial, pero encara només he tengut temps de instal·lar-me programari bàsic, com per exemple, el vlc. De moment, he tuneat el sistema amb un tema que assembla a MacOs, però he vist altres temes que m’han agradat molt, també.

La captura de rigor 😉 :


MyScreen

Walpaper: fantasmitos
Theme: mac4lin

Posted in GNU/Linux.

2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Malditos gnomeros, ¡sois una plaga! Cuánto daño ha hecho Ubuntu 😛 Es que yo fui siempre de KDE. GNOME siempre me pareció poco configurable y demasiado “básico” (aquí, para gustos, ya se sabe que hay colores). Aunque finalmente abandoné los gestores de escritorio y fin de la guerra 😛

    Un besito.

    PD Feliz año.

    PD2 VLADSTUDIO, muy buena elección 🙂

  2. keito said

    A mi me gusta más gnome porque no tiene tantas opciones “a la vista”, es más sencillo. Y cuantas menos cosas enmedio mejor.

    Y si has abandonado los gestores de escritorio, ¿lo haces todo por consola? ¿Y para ver videos? (IT Crowd o Big Bang Theory por ejemplo) :p

Some HTML is OK

(required)

(required, but never shared)

or, reply to this post via trackback.