Skip to content


Mafalda rocks v2

He de reconeixer que he quedat al·lucinada fa uns moments. Motiu: des de aquest cap de setmana passat, les estadístiques d’aquest bloc humil s’han disparat..
He volgut averiguar un poc i quasi totes les entrades al bloc apunten al post de na Mafalda que vaig escriure (lo de escriure és un dir, tan sols hi ha una imatge) fa 2 anys, quan encara estava allotjada a wordpress.com. El cas és que cercant a google.es “Mafalda rocks”, frase amb la que inconscientemente vaig batejar el post i que se traduiria per “Mafalda mola”, el post surt en primera posició. Una altra cosa més sorprenent és que si es cerca aquesta mateixa frase a google.com, el post apareix en 4ª posició (1ª pagina a google!!). I ja per a rematar, el post surt també en 1ª pàgina de Google Images cercant a la versión en espanyol, la internacional, si Mafalda mola o si cercam tan sols per Mafalda.
Lo dit, estic al·lucinada. I malgrat m’hagués sentit més contenta per apareixer a Google amb algún post friki o geek, raó per la qual va neixer aquest bloc, m’alegra que aixó hagi passat malgrat sigui amb una imatge de Mafalda. Mai em deixarà de sorprendre el poder de San Google.

Posted in misc.

0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

Some HTML is OK

(required)

(required, but never shared)

or, reply to this post via trackback.